Vill du träffa mig på Bokmässan?

I dag bär det av till Bokmässan i Göteborg!

Jag har inga officiella programpunkter i år, vet inte om någon bryr sig om att jag åker dit direkt. Folk springer nog inte benen av sig för en författare med blott en, ganska okänd roman i bagaget. Men det ska bli roligt ändå.

Lite innan lunch elva bör Sofia och jag vara framme, och vi kommer nog att börja med att titta förbi Formas monter och säga hej till alla vi känner från förlaget. Klockan 15 räknar jag med att vara i kaféet vid K-salarna, då Debutantbloggen har sin träff där, så kom gärna dit och säg hej.

Vill du träffa mig någon annanstans så kontakta mig bara. Du kan till exempel skriva en kommentar på detta inlägg, tweeta eller skicka direktmeddelande till mitt Twitter-konto @spindelmanne, eller skicka ett Facebook-meddelande.

Hoppas vi ses i vimlet!

Annons

5 kommentarer på “Vill du träffa mig på Bokmässan?

  1. Björn Carheden skriver:

    Så synd att jag inte är där, då hade vi ju kunnat ses. Men när dunsläpper din nya bok så kommer du väl marknadsföra den i någon boklåda där jag kan slinka in. Ha ett par bra dagar.

  2. Hej Manne! Så trevligt det var att träffa dig igår! Jag ser fram emot att läsa din snygga bok (även om det kan dröja lite, det är många böcker på kö just nu…)

    Ha det fint!
    / Liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s