En månad med Debutantbloggen

Ni som följer den här bloggen har kanske märkt att jag sedan årsskiftet har vanskött den ännu mer än tidigare (och det vill inte säga lite). Några av er vet nog också varför: att jag tillsammans med tre andra debutanter (Pernilla Alm, Sofia Hallberg och Ulrika Sandberg) blev utsedd att ta över Debutantbloggen detta år. Det känns som ett stort ansvar, och vi hade dessutom ambitionen att göra den ännu bättre än den redan var, försöka göra den lite som ett Babel på nätet. Snacka om att sikta mot stjärnorna!

Nu har den första månaden gått, och jag tycker vi ändå borde ge varandra lite värmande ryggdunkar. Det är en väldig fart på bloggen nu (jag tror att det bara är en dag som det inte har kommit ut något!), och vi har varvat egna inlägg med gästbloggare och intervjuer. Det har varit jättekul, inte minst eftersom mina bloggkompisar är så schyssta.

Om du inte redan har upptäckt Debutantbloggen, bege dig ditt och botanisera! Utöver våra inlägg finns också mycket intressant från tidigare år och tidigare debutanter. Men jag tipsar gärna om några som har kommit den senaste månaden. Pernilla skrev ett bra inlägg med titeln ”Jag stryker – alltså finns jag” och ett annat om hur man ska få tid att skriva. Jag tycker det var jätteintressant att höra Ulrika berätta om hur det var att gå på en skrivarkurs, och när Sofia funderade kring hur man ska använda sina sinnen när man skriver. Jag vill inte slå på trumman för mina egna inlägg, men det var väldigt roligt att skriva om hur ”Berg har inga rötter” blev antagen, och många verkade också tycka att det var kul att läsa om det. Även Sofias inlägg på samma tema blev väldigt uppskattat.

Jag är så glad att jag får vara med och driva Debutantbloggen i år och har gott hopp om att fortsättningen ska bli lika rolig.

4 kommentarer på “En månad med Debutantbloggen

  1. Helena Milton skriver:

    Det tror jag säkert att den blir. Personligen uppskattar jag verkligen Debutantbloggen och det är ett stort nöje, mycket berikande och väldigt lärorikt att läsa era olika inlägg.

  2. Pernilla skriver:

    Instämmer – det är superskoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s